Bara lite sportlov!

Sportlovet går sakta mot sitt slut. Vi har haft det lugnt och barnfritt ett par dygn på Ystad Saltsjöbad, sen vände det och vi har passat på att umgås med mycket vänner, tagit sovmorgnar, njutit av solen och pysslat. Vi har lagat lunch med en massa socker, hälsa på brandkåren och shoppar loss på stan. Vi har dansat till smurfhits som är nya grejen här hemma (minst 1 h om dagen ska det hoppas, snurras och vändas!).  Vi har gosat mycket och bråkat en del, utbrott på coop och lite sånt där hör ju också till..

Idag ska vi ha förmiddagsdejt med bästisar, lek ute i solen och sen väntar lite bus i idrottshallen. Ikväll kommer min barndomsvän hit, vi ska ha tjejmys med lilla M när K är iväg med jobbet. Imorgon ska vi in till stan och mysa runt och på söndag ska jag ha tjejmiddag här, med alla mina godingar från gymnasie-tiden, perfekt helg helt enkelt!

Stor kram