Skönhet inifrån och utifrån

Hej i julklappsdjungeln!

Jag är äntligen klar med mina klappar, tror jag.. Såhär i juletider är det mycket fokus på föräldrar, barn, män och mat så att man nästan glömmer bort sig själv. Men jag fick möjlighet att önska mig några egna julklappar i samarbete med Beautyemporium och nu är de här. Snabbt, enkelt och toppen. Det finns produkter till både män och kvinnor- och om man vill, slår de in ens julklappar, man får t.o.m. själv bestämma stilen på inslagningen, jag valde ett klassiskt, naturligt återvunnet papper för endast ett par tior.

Min favoritparfyme sen fyra år tillbaka, jag köpte den första gången när jag var gravid med lilla M. Dolce & Gabbanas L’IMPÈATRICE, bästa bästa!

Eight Hour Cream – Elizabeth Arden. Perfekt för ”rädda-torra-områden-nu!”.

L’oreals BB-cream med 15 spf -skydd, passar min ljusa hy som handen i handsken.

Nej, nu är det snart läggdags. Imorgon ska vi upp tidigt och kika på lilla M som ska gå lucia-tåg för första gången, såå spännande tycker denna lilla mamman. Mina fina elever ska också gå, ett luciatåg på 90 personer, kommer bli fantastiskt vackert! På kvällen ska jag och mamma gå till kyrkan. LUCIA – I’m ready for you!

Stor kram

Inlägg i samarbete med BeautyEmporium.