Julklappstips

Julklappar. SÅ mycket gåvor, så mycket tanke. I vår familj har det alltid varit galet mycket julklappar. Vi försöker dämpa det lite, men visst är det kul att ge något genomtänkt som man vet (eller iallafall hoppas innerligt) att personen blir glad över.

Detta med presenter till män, såå svårt tycker jag som har en kräsen K som dessutom själv köper det han vill ha. Skjortor fån Scotch and soda har han fått oräkneliga gånger (de går faktiskt alltid hem!). Plånboken nedan fick han i julklapp av mig för ett par år sedan. eat sweden är världens bästa present enligt mig, det finns 3 utgåvor Skåne, Stockholm och Göteborg, detta gav jag (Molly) K i farsdagspresent. Läs mer om den här. I år har vi bokat in en helg på Ystad Saltsjöbad och ger det till varandra istället, men K han fyller ju år den 17 december, så en present måste allt inhandlas ändå..

Skjorta, SCOTCH AND SODA ● Plånbok, TIGER OF SWEDEN ● Espressomaskin, SMEG ● Mössa i kashmir, Åhlens ● eat SWEDEN – designtorget ● Ansiktskräm, Åhlens

● ●

Till mamma är det lite lättare att handla. Min mamma brukar säga att alla finare smycken hon äger har hon fått av mig. Blir alltså mycket smycken från mig, ansiktskrämer och fina krämer är också något som just min mamma älskar att få – men jag tycker det är så tråkigt att ge..! Nedan har jag hittat några finheter som jag tror att många mammor skulle bli glada över.

Väska, Ceannis ● Öronhänge, Julie Sandlau ● Blus, ESPRIT ● Kopp, Rörstarnd Swedish Grace ● Klocka, Daniel Wellington ● BH och trosa, Lindex Ella M

● ●

Här hemma dröms det om en liten bebis till och jag skulle inte tveka på att köpa hem precis allt nedanstående till en liten mini, flicka som pojk. Älskar de dova färgerna, naturliga materialen och mjuka intrycken som ges. Molnmatta, Bloomingville ●  Träklossar, Konges Slöjd ● Vita klossar, Sebra ● Musskallra, Konges Slöjd ● Bäddsätt, Garbo&Friends ● Filt, Joolz ● Stol kaninöron, Minitude Nordic ● Mouse stol, Nofred

● ●

Och till en liten pojke skulle jag gärna köpa detta, måste ju väga upp allt färgglatt lego, duplo mm..

Matta, HM ● Tält, Alice and Fox ● Ballonglampa, FORM living ● Stall med hästar, Woodlii ● Verktygslåda, Micki ● Mölemang, Woodlii● Gitarr, Scanditot

● ●

Och till en liten flicka.. Lampan tokgillar jag och känner att jag kanske måste köpa till lilla M’s nya rum, hon ska få ett lite coolare rum för en ”större” tjej i nya huset. Trä-memoryt är ju också alldeles ljuvlig att väga upp alla gräsliga FROST- och My Little Ponny leksaker som Kasper klickat hem..

Docksäng, Smallstuff ● Memorgy, Bloomingville ● Fyra i rad, By On ●  Pappväskor och korg, Alice & Fox ● Lampa, FORM living ● Kanin, Maileg ●  Dockhus/bokhylla, Cloudberry Castle

● ●

Min egna lilla önskelista visar jag upp om några dagar, det här med presenter blir ju verkligen bara roligare att ge med åren. Trodde aldrig på dem som sa att det var roligare att ge än att få för några år sedan, men nu vet jag. Trots det, och trots att jag är så tacksam över livet och har allt viktigt och kärlek och tycker att man ska skänka och hjälpa andra välgörenhetsorganisationer etc. så är det ju kul att få önska sig små lyxbeting som förgyller vardagen lite grann.

Nej, nu väntas en kopp tee och mys i soffan.
Kram