London calling

Nu drar vi! Bästis och jag flyger till London, shoppar, äter massor av mat, dricker massor av vin och insuper julen och allt därtill. Två barnfria ladies på vift, kan ju bara bli bra!

Vi bor här, på La Suite West, hoppas det är lika fint som det ser ut på bilderna. Gå på denna festivalen, dricker rödvin och insuper den mest fantastiska miljön på Berns Tavern, sen äter vi middag på berömda lilla restaurangen i Covent Garden, THE IVY. Ja, vi har planerat in i det minsta för att inte missa något, kanske bokar vi om något väl på plats, men det känns skönt att veta att vi har bra restauranger och ställen att pausa på för lite ny energi.

Rent shoppingmässigt, blir det nog en del julklappar, men jag är också sugen på en beige kappa, en klassisk utan en massa knappar, remmar etc. En ny plånbok skulle jag också behöva, kanske en snygg halsduk, en väska, ja ni hör..

Tillbaka på måndag!
Xoxo