Christmas around the corner..

HEJ!

Jag är tillbaka här. Upplevde att jag tappade så många av er på andra sidan och lite ”hemlängtan”. Tillbaka är även julen!! Snart så är det första advent. Jag har smygstartat med lite grönt skönt.

Finns det något härligare än hyacinter och amaryllis? Doftar ljuvligt och skapar en otrolig julkänsla!

För att inte tala om kransar. Dessa kransar. Minns ni vårt fantastiska svarta skåp vi hade innan? Tyvärr såldes ju det i och med att vi flyttade in ett matbord i vardagsrummet, men jag hittade en ny plats för våra små kransar som tro’t eller ej är i plast. Helt emot mig egentligen, men oj så fina de är!

Små julgranar både här och där. De vita är från förra året och de grön/beiga längre ner hittade jag nu i år hos Söstrane Greene.

Här vabbas det idag. Tid till kaffe, pyjamas och mys.
Stor kram