wishlist

Det är ju något med att komma tillbaka med rutiner. Nästa fredag börjar jag jobba igen. Det är lite vemodigt, men samtidigt alldeles underbart! Jag älskar mitt jobb, mina elever och mina kollegor. Jag har så himla kul och det är aldrig (nåja) jobbigt att gå dit. Till hösten längtar jag till just rutiner. Att gå upp, äta den vanliga frukosten, klä mig i jobbkläder och ”få ordning på livet”. Något annat jag längtar efter är mina torsdagskvällar. Först handlas helgblommorna hem direkt efter jobbet, sen väntas träning, kvällsbad, tee och nybäddat. Ansiktsmask, rena, sköna produkter och att bara rå om sig själv. Finns det något mer lyxigt för en småbarnsmamma?
Till hösten önskar jag just detta..

Finaste nattskjortan på länge, hur skön ser den inte ut?
Innetofflor från Flatterd, behöver jag ens säga något? Kanske ska byta ut mina Shepard mot just dessa.
Påslakan, tvättat linne.
Nattkräm, vill gärna testa denna från Emma S. Tokgillar hennes andra produkter.
Top coat nagellack att ha över mörka perfekt målade naglar.
Bygellös bh och trosa att ha under när man går hemma och myser med sitt stora hjärta.