party for my girls

Hej!
Jag kom ju på att jag glömt berätta om förra lördagen, jag fest med 10 fina flickor här hemma. Fullt hus och fullt ös! Då solen inte visade sig med sina 100% fixade jag det fint här hemma. Bordet dekorerades med gröna kvistar och levande ljus, enkelt och stilfullt. ”Party”-ballongerna hittade jag på systranegrene,

Ingen fest utan massor av godis (världens godisgris är jag!).

Jag fixade en buffé med frukt, klasskuren kyckligfilé, salami, räkmackor, foccasia, baconinlindade sparris, mozzarella och lite annat smått och gott. 

Åh, älskar att fixa och trixa!! 

Igår var jag på 90-tals festival, jag döör! Att jag är en festivalmänniska är inget jag kan skylta med, det är inte riktigt min grej det där med festivaler, men en endagsfestival 12-00 var grejen för mig! Nostalgitrip med Aqua, Vengaboys, 2 unlimited osv. Vilken dag, regn och sol, blött och torrt!
Xoxo