meringue

ÅH hej!

En fri dag, helt fri. Vi gjorde maränger, rosa och vita och så en liten trea. Var bara tvungen att testa och se om det gick efter att jag sett det i en tidning häromdagen – och det blev ju så bra! Kommer säkert inte alls att bli lika bra om en månad då det väl är dags.. Haha!

Supernöjd är jag! Jag har gjort maränger många gånger förut och detta receptet är absolut det bästa.

Efter maränger, disk och en liten busig M begav vi oss till stranden där vi träffade vår fina föräldragrupp och hade picknick. Nu nattar K vår lilla loppa och jag, jag väntar på att mina spraymålade ramar ska bli torra.. Synd bara att sprayburken tog slut halva in, alltså när alla toppar var klara, alla är därmed halvsprayade, halleulja! Imorgon blir det en tur till affären för att hoppas att samma färg, glans och märke fortfarande säljs såhär två år efter jag köpte den förra burken, suck..!

Natti natti