silver o’clock

För några år sedan gav jag och K varandra varsin DW klocka i congacsfärgat läder till varandra i julklapp (helt ovetandes om att vi köpt precis samma sak till varandra, bara i olika storlekar). Båda blev supernöjda, tro’t eller ej ;) ! Jag älskar klockor, det är pricken över i:et, det ser klätt ut och är den där detaljen som sätter stilen. Själv är jag rätt så enkel av mig, klär mig oftast i dova enfärgade plagg och lägger istället krutet på ett skärp, smycke eller just en klocka som får rama in stilen.


Mitt senaste tillskott i klockdjungeln är en DW classic petite steraling, tookgillar! Enkel, klassisk och väldigt stilren – precis som jag vill ha det! Funderar starkt på en i färgen melrose med. Och vet ni vad, i samarbete med Daniel Wellington har jag fått möjligheten att erbjuda er 15% rabatt på valfria produkter från Daniel Wellington.  Genom att använda ”LITETILL” i kassan spar du både några hundralappar och får fri frakt!

I samarbete med Daniel Wellington.