pioner

Sommartider, blommande trädgårdar och doften av nyklippta gräsmattor som blandas med röken från en kolgrill. Åh, ljuva sommartider!!

Imorgon lämnar vi Sverige för ett hett Spanien. Sen är vi tillbaka för ett låångt sommarlov tillsammans. Ljuva sommarliv! Jag spenderar sista dagen med att sommarstäda hemmet. Bästa och viktigaste regeln här hemma är att alltid komma hem till ett nystädat hem. Att lämna det nystädat och fint så att det känns lätt och enkelt att komma hem. Ikväll bäddar vi rent, tömmer kylskåpet och viker tvätt.

Vi avslutade den sista veckan hemma på bästa sätt med fina vänner. Vi hade med de vackraste pionerna, bästa blomman om ni frågar mig. Hur fint är det!? I min blivande trädgård (om vi någonsin lyckas hitta något i vår lilla by) ska det planteras pioner, hortensior, lavendel och syren- och magnoliatäd. Åh en dag..!

Nej, nu väntar en löp-runda och så lite sömn på det.
Xoxo