printler

Kikar in lite snabbbt, nyheter har kommit in inne hos Printler. Nu hittar du även dessa fotografier av mig till försäljning!

Santorini
Ovanstående bild är tagen i Santorini för några år sedan. Vi kryssade runt i medelhavet och stannade en dag på denna magiskt vackra ö. Det är än idag en av dem vackraste platserna jag varit på.

Livet, lugnet. Kontrasterna på den lilla ön Santorini är häpnadsväckande, det kritvita och det klarblå. Här omgjort i svartvitt för att dämpa intrycken som skiner igenom ändå.

Vägen upp
Även denna bild är tagen under kryssningen, vi åkte speedboat från den stora båten till en fantastisk liten inhemsk by.

Kontrasten mellan ljus och mörker tilltalar mig på de långa trappstegen från förr, som ledde oss upp till en fantastisk utsikt över Montenegro.

Bubblor
För drygt ett år sedan var vi i Prag. Det bokstavligen bubblade av bubblor och det spred sig en magisk känsla över gamla stan.

En vacker dag i Prag var gamla stan fylld av såpbubblor. Glada barn och vuxna försökte ivrigt fånga dem, men vissa sökte sig upp till himmeln..Mannen i gränden
En sommar åkte vi till Cinque Terre. Magiska små kuster på den italienska västkusten. Det var väldigt litet och faktiskt rätt så skräpigt. Oavsett, den den här mannen satt i en av alla små gränder på höjden, timme ut och in.

Det är de små gränderna, med de infödda invånarna som talar till mig mest. Mannen i skjorta satt där var dag och njöt av livet. Undrar så, vad han tänker på..

 

Keramiktrappan
Svärföräldrarnas spanska guldkorn är omgiven av keramik i sprakade färger. Trots det energigivande färgkicken, trivs jag som bäst i det sobra, lugna som ger mig återhämtning och ro.

Sommarhuset i Spanien har en ljuvlig omgivning med keramik i alla olika färger. Dofter från färgsprakande blommor cirkulerar med en känsla av lugn och återhämtning.

Ni hittar alla print HÄR.
Xoxo