lamp-love

Hej raringar!

En solig helg närmar sig sitt slut. Vi har lekt på lekplatser, haft picknick, grillat och hängt lite hemma. Det känns som att sommaren är här och jag tokgillart! Ä n t l i g e n, det var på tiden! Just målat ljusrosa naglar och plockat fram jeansjackan. Dunjackan fick hängas in (kommer säkert behövas imorgonbitti av väderleksrapporten att dömma, suck!).

En ny fin lampa har flyttat in också, H-U-R fin? I samarbete med Markslöjd har jag fått möjligheten att få hem denna skönheten. Alldeles perfekt kritvit och matt på samma gång, två egenskaper som är svåra att hitta enligt mig. Egentligen skulle den få stå bredvid soffan, det var planen, men nu blev den ju så fin här, vi får se vart den hamnar, men den lär nog flyttas runt lite om jag känner migsjälv..


Nej, nu väntas en joggingrunda. Måndag imorgon och till helgen åker jag till Stockholm. Woho!
Xoxo
Inägg i samarbete med Markslöjd.