details

Hej!

Detaljerna, jag har ju sagt det förr, men det tåls att säga igen. Allt sitter i detaljerna, om oavsett om du har den trendigaste soffan och alla heminredningsprylar du ska ha enligt de stora magasinen blir hemmet inte behagligt om du inte fokuserar på detaljerna. Själv tycker jag att de finaste detaljerna är de som är krispiga, personliga och gröna. Man får till det där lilla extra genom att skapa stilleben i udda ting, tre eller fem. Gröna växter är pricken över i:et och ett föremål i silver, mässing eller koppar ger skimmer åt samlingen. Här nedan har jag blandat en härlig bukett av en blomma (som jag inte har någon aning om vad det är för någon sort), ett ljuvligt doftsljus från WoodWick och en ljusstake som följt med hem från New York.Ljuset från WoodWick sprakar på ett supermysigt sätt och påminner om en öppen brasa. Doften är fantastisk fräsch och passar fint en skön försommarkväll. Finns att köpa här.

Trots våra ljusa sommarkvällar finns det inget mysigare än att krypa ner i soffan och tända de där ljusen nån timma innan läggdags.

Sponsrat inlägg.