grey details

I helgen sprang jag på en liten ask i glas, en grå glasask. Om du frågar mig kan man aldrig få för mänga askar, det kan både min köra mor och sambo intyga. Den lilla asken satte stilen inne i sovrummet, det är de små detaljerna som gör det. Att köpa hem något litet smått för endast några tjugor kan få mig att styla om ett helt rum, ändra stil och fixa i timmar. Det gjorde även denna lilla asken hos oss. Den ska var natt få ta hand om mina öronhänge som alltid åker av vid läggdags och som så lätt kommer bort på ett nattygsbord när de blandas med nappar, snytpapper, termometrar och gud vet vad.

DSC_0085Urnan fyndade jag när vi var i Köpenhamn för några veckor sedan.

DSC_0099Finaste öronhängena som jag fått av min K är mina absoluta vardagsfavoriter.

skandinaviskt sovrum

DSC_0092

sandar-01