just breakfast, friends and a lovely time

Gårdagens frukostdejt. Frukost är det bästa jag vet. Jag kan äta i timmar. Dricka kaffe, sitta och prata. Nu när vi har lov passar vi på att bjuda hem godingar både på morgnar, kvällar och dagarna. Igår hade vi finaste vännerna som vi lärde känna via mammagruppen över. Mollys lilla kompis och hennes fina kloka mamma.

DSC_0026

DSC_0037

DSC_0044Vi åt här inne, vid detta nya lilla matstället. Det ser just nu rätt så tamt och platt ut, men snart kommer det nya tavlor(!!), nytt golv (kanske en matta på det med?) och så lite mörka färger.

DSC_0050Lampan är THE LAMP. Den ger ett så fantastiskt ljus både när vi har dimmern på max och på minst.  Den är alldeles underbar tycker vi båda. Från Jotex.

DSC_0039

sconesHjärtliga små scones till våra små hjärtan.

DSC_0083

Nu sitter jag här, väntar på kaffet som rinner ner i köket, om ett par timmar får vi en ny frukostdejt i form av min gamla gymnasievän och hennes lille bebis. Vilken lyx att ha så fina vänner!
sandar-01