cloudy coziness

Åh, första vabbet detta året med vår lilla sjukling. En riktig influensa med 40 graders feber, dag 3 är vi inne på nu. Mysigt att kramas, serva och klappa liten varm mage, men vad man missar mycket på jobb!

molly mollylinne

Under tiden lilla M sover sitter jag här och drömmer om lite nyheter, vardagsrummet igen.

Gråa väggar som blev blått. Ja, vi målade ju om i julas. Och det blev i n t e bra. Gråblå färg med fokus på det blå. Bu och bä! Inte alls så vi ville ha det. Jag funderar på vitt igen (haha!). Sånn är ju jag, vitt och lite till ni vet.. Moodboarden nedan beskriver precis hur jag vill ha det. Vitt, krispigt med en touch av ”färg”.

vardagsrumblcak

Urna Borste copenhangen  –  Kudde, ellos   –   Poster Junique
Fåtölj, ellos    –    Vas, klong    –    Matta, ellos

Nej, nu väntas den andra kaffekoppen, en utrensning av lilla M’s garderob och när Molly vaknar blir det nog den åttionionde reprisen av alla Daniel Tiger- avsnitt.

sandar-01