just chillin’

Så var jag hemma igen, från ett lugn och mysigt Småland.
Här hemma har alla tavlor åkt ner från väggarna (vardagsrummet), det har spacklats och det har slipats. Snart blir det grått, vi provar och ser, kanske att det blir vitt igen, vet inte riktigt om jag vågar helt..

Det har skalats ner mycket här hemma. Mycket färre saker är framme, linneskåpen har mer än halverats och det är utrensning deluxe på gång. Me likey. Ledigheten bjuder på både fix, utrensning och kaffepauser. Molly sov hos farmor häromnatten, och OM vi njöt av en lugn morgon. Nyhetsmorgon på TV’n och flera varma(!) kaffekoppar.

dsc_0068

dsc_0061Brickan fick jag i julklapp av min fina bonuspappa. En ny favorit som blev alldeles perfekt här hemma. Pricken över i:et på vårt lilla soffbord.

dsc_0028

Nu väntas ett kvällpass, imorgon är det den trettionde och då ska det handlas och fixas i massor. Det ska hinnas med besök till både blomsterhandlaren och IKEA, och en ny nyårsblåsa hade ju inte varit fel heller.. På nyår är vi bjudna på riktigt stor-fest, kul!

Xoxo
sandar-01