dear santa

Snart kommer tomten. Jag kommer njuta av att bara få vara, att få tid tillsammans med min familj och våra vänner. Att äta gott, åka på äventyr och mysa hemma i soffan. Jag ser fram emot långa förmiddagar i pyjamas, härliga spontantrippar till stan och playdates i massor. Det är det viktigaste, att vi är friska, lyckliga och tillsammans. Men om jag får önska mig något av tomten, bara något enstaka mjukt, eller hårt paket, ja då kommer det ett litet ihopsatt kollage här.

wishlisD&G l’imperache     Sjal Marlene Birger     Skor Gant     Nagellack Essie     Kofta Benetton    Halsband SysterP     Kappa ZARA

wishlistliving

Skönhetsprodukter Granit     Kuddfodral HM home     Lampa Flos     Fåtölj ILVA     Vas Kähler     Påslakanset HM home

Så här tomten, jag har minnsanedar varit snäll, i alla fall har jag varit en snäll mamma, med ett tålamod till TUSEN.  Vilket år, vilken prövning!
sandar-01