a little bit hig on ivar

Vet ni? Jag har varit lite småsugen på IVAR från IKEA länge. Alla ikeahacks man ser överallt, och så älskar jag de enkla formerna. Nu har jag äntligen efter mycket övertalning (och det har varit mycket kan jag meddela) fått med K på min sida. Och ikväll fick jag sålt bokhyllan, så nu måste vi ju ha något nytt.. Woho! Imorgon köps två stycken IVAR som ska borras upp på väggen i höjd med varandra. Åh, kommer att bli  S Å bra. Nu är den stora frågan, färg?

Funderar på grått, rosa, vitt eller guld. Ja, det är till lilla M’s rum kan jag ju också säga. Jag letat en massa inspiration på pinterest. Hur gulligt är liksom inte detta? Att göra ett litet dockhus inuti, dör!

ivarikea1

Man kan ju gå bananas med.. ivar-6

ivar-ikea-1

Eller välja fina kulörer och bara köra..ivar-ikea-2
Fast detta är nog min favorit, h u r fint? En överdel och en underdel. Kan bli något liknande om det inte blir samma färg med guldiga prickar eller nått.. ivar-ikea-8

Nu återstår bara den stora frågan, om vi ska måla om hennes väggar innan vi borrar upp? Och vilka märken lämnar dagens befintliga hyllplan?

Tåls att sova på det. Natti natti
sandar-01