say hello to mr. maria miffy lamp.

Say hello to Mr. Maria Miffy Lamp.

Söndag, kväll. Lilla M’s rum har nu äntligen gått och blivit grått. I skrivande stund har det torkat, på bilderna ser ni att tapeten fortfarande är lite blöt, men så är det men en ambitiös fixartjej som jag. Det ska stylas på direkten, även om jag väntar tills imorgon med att spika upp tavlorna. Och så har äntligen Mr. Maria Miffy lamp flyttat hem till oss. Mest en present till mig själv tror jag, men lilla M verkar gilla den med, haha!

dsc_0201-2

dsc_0182-2

dsc_0193-2

dsc_0200-2

Just nu två fin-fina lampor här inne. Letar fortfarande efter den perfekta till vardagsrummet, vi är lite oense om lampval min kära K och jag. Men det är en annan historia, nu väntar sängen. Imorgon är det måndag och då drar vi igång en temavecka med kidsen på jobb, superkul!

Natti natt
sandar-01