SUMMER 2016

Nio veckor och tre dagar, så länge har jag varit ledig med mitt lilla M. Vilken sommar! Bus, lek och plask. Skratt, promenader och sömn(!). Utflykter, vänner och lugn ensamhet. Bästa kombon enligt mig.

Vi har hunnit med en massa småutflykter, hela lilla familjen var en vecka i Spanien, lilla M och jag spenderade, tillsammans med ett par vänner, några nätter på Österlen, jag och min mamma flög till Prag och njöt av lugn, shopping och bubbel. Mellan detta har vi bara varit hemma, tjafsat sådär som alla andra, klurat på vad vi ska äta till lunch (måste man laga lunch till barn var dag?) och middag. Städat och plockat (ojoj, vad det behövs plockas här hemma när vi är lediga hela dagarna) och gått i pyjamas och läst böcker dagarna långa.

IMG_4137

IMG_4181

IMG_4182

IMG_4183

IMG_4184

IMG_4185

IMG_4186

Collage_Fotords

Collage_Fotoreff

Collage_Fotorfef

Collage_Fotorggg

Ja, en toppensommar! Såhär lång sommar blir det nog inte igen. Men som lärare har jag ju ett rätt så långt sommarlov ändå :) Nu ska det bli skönt att komma igång. Rutiner, tjocka koftor och boots. En väska som inte innehåller tre par ombyten och blöjor, utan istället läppstift, dator och anteckningsblock. Yes, I’m ready for what’s next!

sandar-01