rain and some shopping

Torsdag, regn och höst. Det känns som att hösten är här för att stanna. Regnet smattrar på rutorna, vinden är kall och vi dricker tee vartenda kväll. Jag har precis klickat hem ett par mörkgrå gardiner som jag hoppas ska skapa härlig höstkänsla här hemma. Jag är sugen på lite nya textilier till soffan och lite nytt på väggarna. Till sovrummet drömmer jag om detta fina påslakanset och i hallen funderar jag på att måla grått. Alla dessa planer alltid, vissa som blir verklighet och vissa som glöms bort lika fort som de dyker upp.

Ett fint olivträd fick i alla fall följa med hem häromdagen. Fint som bara den i vårt vardagsrum trots att det nog ska få hamna i fönstret så småningom.

DSC_0234

DSC_0244

DSC_0247

DSC_0253

Nej, nu kallar (feber- och magsjuka) lilla M, dags att läsa Nicke Nyfiken.

sandar-01