cozy, dark and a lovely home

Med hösten kommer myset. Tunga plädar, murriga mattor, sköna kuddar och levande ljus. Mörkare färger får flytta in tillsammans med grenar och bär i orangea toner. Jag tokgillar vår budgetmatta ”Tanger” från Ellos. I början var jag osäker på färgerna, men idag är det den som gör rummet. Tillsammans med kuddar i linné, stickat och bomull skapas lätt en bohemisk och personlig stil. Få inspirerar mig så som inredningsstylisten Daniella Witte. Hon bor på precis samma gata som oss och jag besöker hennes lite butik lite då och då, ibland bärs fina saker med hem och ibland går jag dit bara för att inspireras.

daniellaDaniellas vackra vardagsrum i olika skepnader. Naturligt, jordnära och lugna färger.

homeOch så lite fint i butik just nu. Lmapan är en stor favorit!
Kudde, Chhatwal och Jonsson    –    Vas och lampa, Åhlens
Pläd, HM home    –    Puff, Åhlens    –    Fat, Skulptuna

sandar-01