autumn is near

Ljuvliga vindar. Det är lite svalare, regnet smattrar och jag sitter uppkrypen i soffan under en filt. Lilla M sover och kaffet är nykokt. Snart är det höst på riktigt och det är lika skönt varje år. Just nu sitter jag och planerar inför hösten, det kommer att bli så kul och spännande. Som jag längtar nu, till en vardag, rutiner och ett riktigt jobb.

DSC_0151

DSC_0153Finaste ljuslyktan från Skulptuna fick jag av finaste vännen i examenspresent. Kommer att lysa flitigt i höst.

DSC_0155

DSC_0161Min fina K på en bild från igår då vi var hemma hos fina vänner, grillade och hängde i deras härliga hus.

DSC_0163

Men som sagt just nu här, i vår lägenhet med tända ljus. Strax kommer Mollys vän Linnea och hennes mamma hit. Då blir det bus och lek. Imorgon åker jag in till stan för att strosa runt och äta middag med min nya vän Frida. Det är så härligt med nya livskamrater. Frida är här för att stanna, hon är precis som jag och hon har känts som en syster från första dagen vi träffades. Härligt att livet bara bjuder på mer och mer!

KRAMsandar-01