a little kitchen

Lilla M har fått ett litet kök i förtidig två-årspresent (kunde inte riktigt hålla mig!). Köket ”duktig” från IKEA har fått sig en liten makeover då bänkskivan klätts i marmorplast och köket målats vitt. Funderar på att spraymåla vasken etc. i mässing, och kanske ska köket få bli grått. Handtagen ska bytas ut, men jag har inte hittat dem perfekta än.

DSC_0067

DSC_0150

DSC_0185
DSC_0065

Lilla M älskar köket och det är ju det viktigaste (hon hade såklart älskat det lika mycket i originalskick..!).
Förutom att fotografera lilla loppan har K och jag spånat på hur lilla M’s rum ska kunna göras om. Hon är numera blöjfri (halleluja!) och skötbordet behövs inte längre, så kanske ska vi tänka om i möblering och möbler lite. Idag har det flyttats fram och tillbaka oräkneliga gånger, mätts och skissats. Helt utan något beslut. S å trist!

Nej, nu väntas middag med la familia!
sandar-01