wishlist GIRLS

Kikar in till er denna blåsiga kväll.

Jag ligger i en dunderförkylning utan dess like. Om det är såhär män är förkylda förstår jag varför en mansförkylning är just en mansförkylning. Hade jag inte haft ett jobba att sköta och en liten M att ta hand om hade jag nog inte kommit upp ur sängen idag. Men upp kom jag och hade en inredningskonsultation hela förmiddagen. Flera rum ska fixas och O M jag blev sugen på att fixa här hemma också! Det ena ger det andra och inspon är just nu på topp! Medans jag kikat på saker till familjens lilla flicka, hittade jag en massa fint till vår lilla Molly med. Här kommer hennes (min) wishlist juli 2016.

sandar-01önskelista-01Supersöta krokar från ferm living  ♡  Prints vittochlitetill.se   ♡  Kamera mininook   ♡
Ryggsäck livly   ♡  Korg mininook   ♡  Kaninkrokar trendsisters