over and out

HEJ från ett energirikt hem!

Spring i bena, vakna nätter 01-05 (inget skämt, inget överdriv) endast utslagna föräldrar, knäppa hjärnor och en känsla av hopplöshet. Vi har provat allt, rutiner, bad, promenad, kamomillte, att båda lägger, att en lägger. Vi lägger henne när hon är trött, väntar ut henne, lyssnar på henne, allt. Det känns h o p p l ö s t. Sedan hon föddes har hon inte sovit en enda hel natt, aldrig, never ever. Hon har vid enstaka tillfällen sovit sex timmar i rad, vid enstaka tillfällen. Ahh, galenskap! Just nu fick vi en nerspilld vit soffa med – med blåbärste, halleulja! I mitten av juli åker jag och min finaste mamms till Prag, behöver jag säga att jag l ä n g t a r så att jag dör. Femstjärningt spahotell, vin, mat, shopping och att bara vara. Åh, åh, åh..

Såhär såg det ut hos oss för ett par timmar sen. ”Sova hä inatt mamma”. Just nu ser det ungefär likadant ut, fast en pyjamas är på och lilla M flyger fram och tillbaka.

DSC_0023

DSC_0028

Over and out.sandar-01